Mobiel 2016-11-07T20:36:01+01:00

Zakelijk mobiel bellen

Bent u op zoek naar het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement voor uw bedrijf? SG Connect biedt u mobiele abonnementen waarmee u onbezorgd kunt zaken doen. Wilt u betalen naar gebruik of wenst u juist meer voorstelbaarheid te zijn, met een voordelige bundel of een onbeperkt abonnement voor bellen, sms en internet biedt SG Connect altijd een passende oplossing.

Netwerk

SG Connect werkt samen met de bekende providers waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbaar netwerk. Tevens maakt u gebruik van de nieuwste technieken met een goede dekking en een goede service.

Welk Abonnement

Het grote aantal mobiele telefonie providers in de markt maken de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement niet gemakkelijk. Wij zijn in staat om u de beste mobiele telefonie oplossing te bieden, omdat wij geheel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen deze branche. SG Connect heeft ervaring met zowel kleine als grote organisaties. Wij denken graag actief met u mee op het gebied van uw telecom projecten en geven een advies waarbij uw investeringen het beste rendement opleveren.

SG Connect heeft alle expertise in huis, om u objectief en onafhankelijk te adviseren over

  • Het beheren van uw mobiele devices
  • Optimalisering van uw huidige abonnementen
  • Uitbreiden van mobiele abonnementen
  • Bestaande mobiele voice en/of data abonnementen vervangen
  • Mogelijkheden van het 4G netwerk.

kpn

Vodafone

Telfort

T-Mobile

I AM Totaalcommunicatie op élk device

Met I AM kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat. I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers, geïntegreerd in uw telefooncentrale.

IAMdevices

I AM Totaalcommunicatie Flyer

Klik op de afbeelding voor de flyer

Bel mij terug