IT-Beheer

IT-Beheer van SG Connect Detachering

Met IT-beheer van SG Connect haal je up-to-date kennis in huis, zodat je van continuïteit en efficiency verzekerd bent. Wij beheren je huidige IT-omgeving, en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die een voordeel kunnen zijn voor jouw organisatie.

Bel: (085) 489 90 48

Netwerk:

Een goede, snelle en betrouwbare communicatie is alleen mogelijk via een goed ontworpen en een goed aangelegd netwerk. Een netwerk is opgebouwd uit verschillende onderdelen: de horizontale bekabeling, de backbone en de bijbehorende patchkabels.

Fiber of UTP

SG Connect levert alle categorieën netwerkbekabeling, gericht op uw wensen voor nu en voor de toekomst. Wij verzorgen voor u de basis van het gehele datanetwerk; van backboneverbindingen tot en met de data-aansluitingen in de serverruimte of bij de werkplekken.

Testen en meten

Na het aanleggen en afmonteren worden de afzonderlijke kabels gemeten. De meting wordt uitgevoerd met meetapparatuur die voldoet aan internationaal geldende normen. Van elke meting wordt een meetrapport gemaakt en indien gewenst kan een gemeten systeem worden gecertificeerd.

Zakelijke Telefonie

Met Zakelijk telefonie geleverd uit de cloud belt u via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP telefooncentrale. Deze telefonieoplossing is zeer schaalbaar en groeit mee met uw organisatie: extra gebruikers, extra vestigingen en/of functionaliteiten zijn turn-key toe te voegen, geschikt voor 1 tot een onbeperkt aantal werkplekken. Uiteraard met behoud van uw huidige telefoonnummer(s). Ook kunt u gebruik maken van inkomende 085, 088, 0800, 0900 en buitenlandse telefoonnummers voor uw gewenste wijze van bereikbaarheid.

Mobiele Telefonie

Onbeperkt en onbezorgd mobiel bellen, sms’en en internetten (4G) voor een vast bedrag per maand met uw smartphone. Indien gewenst te koppelen met vaste telefonie (Vast-Mobiel integratie). Daarnaast zijn ook data-only en machine-to-machine abonnementen mogelijk.

Connectivity

Verbindingen via glasvezel (Fiber), BVDSL, VDSL, ADSL, SDSL of 4G, praktisch alles is mogelijk! Wij verzorgen de aanvraag, levering en ondersteuning voor u.