Detachering 2018-04-25T09:24:31+01:00

Werkveld SG Connect Detachering

Met SG Connect Detachering heeft u een betrouwbare partner voor communicatie gerelateerd personeel die thuis zijn in de vier elementen die invloed hebben op de stabiliteit en beschikbaarheid van uw communicatie platform. Evenwicht wordt slechts bereikt door Beheersing en optimalisatie, wat van wegen wisselende omstandigheden van binnenuit of buitenaf een continu proces is.

Ontzorgen staat hoog in het vaandel of het nu operationeel, tactisch of strategisch niveau is. Wij leveren gedreven medewerkers die garant staan voor kennis en continuïteit. Naast dienstverlening op basis van detachering worden ook Remote Beheer en Outtasking oplossingen geboden aan bedrijven en organisaties binnen de ( Groot-) Zakelijke markt.

Operationeel

  • On site Support Voice Engineer
  • On site Support Voice Manager
  • 2e/3e Lijns Voice Manager

Van patch werkzaamheden tot het programmeren van Voice applicaties en alle werkzaamheden die hier tussen zitten binnen het Voice Domein.  Applicatie beheerders kunnen zowel on site als remote gedetacheerd worden.

Tactisch

  • Tactisch Voice Manager
  • Leading Voice Manager

Op tactisch niveau richten onze medewerkers zich op het optimaliseren van beheer processen, ( gecombineerde ) technologieën en Cost management gerelateerde opdrachten. Veelal als projectleider, implementatie manager of projectmanager inzetbaar zodat investeringen beter uit de verf komen.

Strategisch

  • Consultant Voice Domein
  • Proces Manager

Visie en beleid, maar ook het voorbereiden van een aanbesteding zijn de steekwoorden voor onze consultants. Onze Proces Managers kunnen adviseren over de Processen rondom het Voice Domein, daarnaast implementeren, documenteren zij alles nauwkeurig en zorgen voor de acceptatie binnen uw organisatie.

Outtasking

Naast oplossingen op basis van detachering biedt SG Connect Detachering ook Outtasking portfolio. Er staat een modulaire ITIL based organisatie klaar om zowel User Services als Management Services op basis van SLA’s en een fee per werkplek voor u in te richten. Volledig aansluitend op uw eigen processen delegeert u uitsluitend die werkzaamheden waarvoor u de kennis en kunde wil opschakelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SG Connect telefoonnummer 085-4899048

U kunt ook een e-mail sturen naar: info@sgconnect.nl

Bel mij terug