Connectivity 2016-11-07T20:36:01+01:00

Wat is Connectivity

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals Internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Fiber

De drager van de toekomst, glasvezel, heeft u de beschikking over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden mogelijk van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s. Op aanvraag zijn andere snelheden mogelijk. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

ADSL

Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die Internet gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. ADSL is a-symmetrisch, wat inhoud dat het een hogere download snelheid heeft dan upload snelheid.

SDSL

SDSL heeft in tegenstelling tot ADSL een bandbreedte die symmetrisch verdeeld is, dit houdt in dat er evenveel upload snelheid als download snelheid is. Over het algemeen ligt de snelheid van het downloaden wel wat lager als bij een ADSL verbinding.

VDSL

VDSL is uitstekend geschikt als back-uplijn voor een glasvezel- of SDSL-verbinding. Ook is VDSL op te nemen in elke vorm van een IP-VPN. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verbinding met een hoger service niveau. U bent dan verzekerd van garanties op beschikbaarheid van uw verbinding.

VPN – Virtual Private Network

Een Gesloten Privé Netwerk van SG Connect biedt u een zakelijk netwerk waarmee het mogelijk is meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen. Op basis van uw huidige netwerk, dit kan een ADSL- of glasvezelverbinding zijn, heeft u de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Dit gebeurt in diverse datacenters waarin telefonie, internet en databeheer in één netwerk kunnen worden beheerd. Medewerkers kunnen vanaf iedere locatie door middel van een VPN verbinding inloggen op het bedrijfsnetwerk, waardoor zij op een veilige manier kunnen werken.

Bel mij terug