Clouddiensten

Exchange online

Microsoft Exchange vanuit de cloud; SG Connect richt dit correct voor u in. Wij leveren u de mailoplossing die bij uw bedrijf past.

Bel: (085) 489 90 48

MICROSOFT 365

Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om je bedrijfsdata in de cloud op te slaan. Voor veel bedrijven is het moeilijk om te bepalen welke methode het beste bij hen past, en een daadwerkelijke migratie van de data naar de cloud uitvoeren is vaak al helemaal een brug te ver. SG Connect kan je adviseren over de toe te passen methode, het cloud-platform voor je implementeren en de migratie uitvoeren. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden

Office Applicaties

De meest voorkomende zijn Word, Outlouk, Powerpoint en Excel. Deze bekende applicaties kun je per licentie op 5 verschillende apparaten (Windows, Mac, Tablet, Smartphone) installeren, of via de webbrowser online gebruiken. Met Exchange Online krijg je een mailbox van 50 of zelfs 100GB.

Online Back-up

Dagelijkse, veilige, off-site opslag van uw bestanden. Uw belangrijke data bewaren wij versleuteld op onze apparatuur in het datacenter. In geval van calamiteit kunt u altijd over een recente back-up van uw bestanden beschikken.

Hosted Firewall

Een up-to-date bescherming van uw bedrijfsnetwerk is van groot belang. Met onze Hosted Firewall dienst verloopt uw internetverkeer veilig via de firewall in ons datacenter. Deze firewall is redundant uitgevoerd en wordt door ons 24×7 bewaakt, waardoor u altijd optimaal beschermd bent.

Onze klanten:

En meer: Voor andere vragen staan wij natuurlijk ook voor u klaar.