Cloud 2016-11-07T20:36:01+01:00

Wat is een Cloud oplossing

Cloud Computing houdt in dat zowel gebruikte software, applicaties en data niet meer lokaal op de server staan maar buiten het bedrijfsnetwerk. Dankzij Cloud Computing is voor het gebruik van software en opslaan van gegevens geen uitgebreid serverpark meer nodig. Alleen een internetverbinding is voldoende! Er hoeven ook geen dure licenties meer te worden aangeschaft. De meeste diensten rekenen een vast maandbedrag per gebruiker.

Office 365

Office 365 is een Cloud service van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda’s, chat, vergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Perfect View

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om relaties te beheren. Perfectview is de relatiebeheersoftware waarmee elke organisatie meetbaar meer resultaat kan behalen uit relatiebeheer, klantenservice, sales en marketing. Zo heeft elke organisatie met Perfectview grip op klantprocessen, kunnen ze klantgerichter werken en doelstellingen realiseren.

Workspace

Workspace 365 is een online werkplek met de kracht van Office 365 of Hosted Exhange-Sharepoint. Door de eenvoudige interface creëert Workspace 365 meer structuur en eenvoud dan Office 365 en Hosted Exchange-Sharepoint. Doordat Workspace 365 email, documenten en bedrijfsprocessen ondersteunt en op een overzichtelijke manier aan elkaar koppelt, wordt de productiviteit van gebruikers verhoogd.

Hosting

Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt.

Bel mij terug